Güneşi Beklerken’in yıldızı

  • 14 Ekim 2018
  • 1.986 kez görüntülendi.
Güneşi Beklerken’in yıldızı

“Güneşi Beklerken” dizisinde canlandırdığı ‘Barış’ karakteriyle ünlenen İsmail Ege Şaşmaz, yeni bir diziye başlamak yerine eğitimine yatırım yapmayı tercih etti.

Barış’ın California günlüğü

Güneş’in haberine göre saçlarını kısaltıp yeni bir görüntüye kavuşan Şaşmaz, projenin final yapmasının ardından kız aradaşı Ela Topçuoğlu’yla bir süreliğine Amerika’ya yerleşti. California’da dil kursuna giden ve yeni bir kültür keşfeden Şaşmaz, sevgilisiyle ev tuttu.

Düzenli olarak spor yaparak fit vücudunu da koruyan Şaşmaz, 1,5 yıldır beraber olduğu Topçuoğlu’yla Amerika günlerinden fotoğraf paylaşıyor. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Linkler  :  Furkan Danacı - Teknoloji Haberleri - Güvenilir takipçi satın alma - instagram takipçi satın al - takipçi satın altanıtım yazısı - Yat kiralama -  SS Marketvds servergüvenilir takipçi satın alma - Düşmeyen takipçi alBeğeni Takipçi Al - Instagram takipçi satın al -kiralık villa - Best House Turkey - madalya fiyatları - şal fiyatları